Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Collserola És el número 126

Nova edició del Butlletí del Parc Natural de la Serra de Collserola

$urlFileEntry

Butlletí d'hivern. Autor: CPNSC

13/01/2020

Es publica el Butlletí d’hivern del Parc Natural de Collserola amb les últimes notícies sobre la gestió d’aquest espai natural protegit.

L'article central explica els resultats de l’estudi dels ambients fontinals del Parc Natural i la seva implicació en la gestió d’aquests importants espais. El Butlletí també inclou altres escrits com el balanç de la campanya de prevenció d’incendis del 2019, la constitució dels nous òrgans de govern del Consorci o les millores realitzades a la Casa dels Petits, una instal·lació per a l’aprenentatge vivencial situada al Centre d’Educació Ambiental Can Coll.

I per gaudir i conèixer Collserola sobre el terreny, s'ha publicat també l'Agenda d'activitats d’hivern amb les nombroses propostes que es podran realitzar durant els mesos de gener a març.

Més informació:

· Butlletí hivern 2020 [PDF].

· Butlletins del Parc Natural (web).

· Agenda hivern 2020 [PDF].

· Agenda d'activitats del Parc Natural (web).

compartir

Font de la informació: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola (CPNSC)

Categoria: Publicacions, Planificació i avaluació, Biodiversitat, ODS, Educació ambiental, Educació ambiental, Webs, Recerca i seguiment, Educació ambiental, Divulgació, Gestió del medi, Collserola, Webs i butlletins digitals, general,

CookiesEU