Collserola
A la web del Parc Natural

Observa en directe els ocells de Collserola

$urlFileEntry

Mallerenga blava. Autor: CPNSC

05/02/2019

En marxa la càmera web d’observació de la menjadora del Centre d’Informació del Parc. Si voleu veure quins ocells s’hi apropen, podeu fer-ho des d’ara i fins a l’inici del mes de març a la pàgina web del Parc.

Al llindar del bosc, ben embolcallada per les alzines i a tocar del Centre d'Informació, hi ha instal·lada una de les menjadores del Parc Natural de la Serra de Collserola. Gràcies a la càmera web que hi ha instal·lada, podeu veure en directe, des d'ara i fins al començament del mes de març, aquesta instal·lació d’ajuda a la fauna que facilita l’alimentació hivernal als ocells i, a la vegada, constitueixen un mitjà excel·lent per poder-los conèixer i observar i extreure’n una informació privilegiada.

Per tal d’identificar més fàcilment els ocells que veurem atansar-se a la menjadora, la pàgina web conté una sèrie de fotografies de les aus que hi acostumen a menjar (gaigs, pica-soques blau, mallerengues, pit-roig...). Al web també hi trobareu petits vídeos dels ocells que s’apropen al Centre d’Informació.

La pàgina amb l’enllaç a la webcam es completa amb informació i documentació addicional sobre els ocells.

Connecteu-vos a la web i no us perdeu l’espectacle!

Us convidem també a venir al Centre d’Informació a observar els ocells que visiten la menjadora. El trobareu obert tots els dies de la setmana, de les 9.30 a les 15 h. A Can Coll CEA (Cerdanyola del Vallès) també trobareu oberta, tots els diumenges de 10.30 a 13.30, la Feixa dels Ocells. Ambdues instal·lacions estaran en funcionament fins a principis de març.

Més informació:

· La menjadora d'ocells del Centre d'Informació.

· Centre d'Informació del Parc.

· Can Coll. Centre d'Educació Ambiental.

 

compartir

Font de la informació: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola (CPNSC)

Categoria: Collserola, Vídeos, Biodiversitat, fauna, vertebrats, ocells, Divulgació, Vídeos, Webs,