Collserola
Els matins, a la pàgina web del Parc Natural de Collserola

En directe la menjadora per a ocells del Centre d'Informació

$urlFileEntry

Menjadora. Autor: CPNSC

09/02/2018

Si voleu veure quins ocells s’apropen a la menjadora per a ocells situada als entorns del Centre d’Informació del Parc Natural de la Serra de Collserola, podeu fer-ho des d’ara i fins a l’inici del mes de març a la pàgina web del Parc.

Al llindar del bosc, ben embolcallada per les alzines i a tocar del Centre d'Informació, hi ha instal·lada una de les menjadores del Parc Natural de la Serra de Collserola. Gràcies a la càmera web, podeu atansar-vos en directe a aquesta finestra virtual fins al començament de març.

Durant els matins, la webcam es connecta i enfoca la instal·lació d’ajut puntual a la fauna de l’espai protegit. Les menjadores faciliten l’alimentació hivernal als ocells i, a la vegada, constitueixen un mitjà excel·lent per poder-los conèixer i observar i extreure’n una informació privilegiada.

Per tal d’identificar més fàcilment els ocells que veurem atansar-se a la menjadora, la pàgina web conté una sèrie de fotografies de les aus que hi acostumen a menjar (gaigs, pica-soques blau, mallerengues, pit-roig...). Al web també hi trobareu petits vídeos dels ocells que s’apropen al Centre d’Informació.

La pàgina amb l’enllaç a la webcam es completa amb informació i documentació addicional sobre els ocells.

Connecteu-vos al web i no us perdeu l’espectacle! Us convidem també a venir al Centre d’Informació del Parc a observar els ocells que visiten la menjadora. A Can Coll. Centre d'Educació Ambiental (Cerdanyola del Vallès) també trobareu oberta tots els diumenges de les 9.30 a les 13.30 h la Feixa dels Ocells. Ambdues instal·lacions estaran en funcionament fins a principis de març.

compartir

Font de la informació: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola (CPNSC)

Categoria: Collserola, Educació ambiental, Vídeos, Biodiversitat, fauna, vertebrats, ocells, Educació ambiental, Divulgació, Vídeos, Webs,