Collserola
A Facebook i Instagram

'Qui ha passat per aquí?', nou sorteig a les xarxes socials del Parc Natural

$urlFileEntry

'Qui ha passat per aquí?'. Autor: CPNSC

26/03/2020

Endevineu des de casa quins animals visiten el Parc Natural de la Serra de Collserola a través dels seus rastres i aconseguiu gratuïtament un exemplar del llibre 'Qui ha passat per aquí?'.

Si sortiu sovint al bosc i sou persones curioses segur que heu trobat rastres dels animals que hi viuen. Potser us heu preguntat qui ha rosegat aquesta pinya? o qui ha deixat aquest rastre de petjades? I aquest excrement, qui l'ha deixat tan vistosament en aquest lloc?

Si participeu en el sorteig a xarxes socials del Parc Natural "Qui ha passat per aquí?", teniu l’oportunitat d’aconseguir gratuïtament un exemplar del llibre. Periòdicament, publicarem mostres de rastres que hem trobat al Parc Natural i us convidarem a endevinar de quin animal es tracta.

Sens dubte, aquest iniciativa és una bona oportunitat per descobrir la fauna de Collserola des de casa juntament amb tota la família. Entre tots els participants a les diferents xarxes socials, sortejarem un exemplar del llibre per xarxa. El sorteig es farà el proper 24 de maig, coincidint amb el Dia Europeu dels Parcs.

Participeu i expliqueu-nos la vostra experiència, compartiu-la a través de les xarxes socials del Parc fent ús de l'etiqueta #quihapassatperaqui.

Podeu consultar les bases del sorteig en aquest enllaç.

Xarxes socials en què es pot participar:

Facebook Can Coll CEA

Facebook del Parc Natural de la Serra de Collserola

Instagram del Parc Natural de la Serra de Collserola

'Qui ha passat per aquí?', el llibre de les mil i una descobertes

Amb el volum Qui ha passat per aquí?, editat pel Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, podreu descobrir qui ha deixat tots aquests rastres i molts d'altres.

A cada pàgina, se us demanarà que observeu i us concentreu per detectar la presència dels animals que viuen a Collserola, caldrà seguir petjades, restes de menjar, plomes, caus, etc. Desplegar les solapes de les cobertes del llibre us donarà pistes per interpretar quins animals hi ha i, si teniu dubtes, al web del Parc Natural també trobareu totes les respostes.

compartir

Font de la informació: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola (CPNSC)

Categoria: Collserola, Educació ambiental, Dia Europeu dels Parcs, Biodiversitat, fauna, vertebrats, mamífers, Educació ambiental, Divulgació,