Collserola
Les trobareu a l'Agenda del Parc

'Vols col·laborar?' Una nova proposta d'activitats

$urlFileEntry

Membres de l'Associació Alnus. Autor: CPNSC

06/03/2017

Aquest 2017, l’Agenda d’activitats del Parc compta amb una nova oferta anomenada 'Vols col·laborar?' Amb ella, es vol convidar les persones a realitzar alguna actuació de millora i manteniment del patrimoni natural o construït del Parc Natural de Collserola.

La primera actuació de l’any es va realitzar el 26 de febrer, amb una activitat organitzada conjuntament entre el Consorci del Parc i l’Associació Alnus, de Sant Just Desvern. L’objectiu era fer el manteniment d’una plantació de l’any 1998 al torrent de Can Cortés. Es tractava de treure les plantes que impedien el bon creixement  dels arbres i arbusts plantats. Hi van participar nou persones, totes elles relacionades amb l’associació.

Aquesta nova proposta és una bona possibilitat per a que totes aquelles persones que, a títol personal, volen implicar-se i participar en la gestió del Parc. Fins ara, el marc d’aquestes col·laboracions era el projecte Voluntaris de Collserola, que el Consorci desenvolupava des del 1991, i que ha hagut d’acabar amb la implantació de la nova Llei del voluntariat i de foment de l'associacionisme de Catalunya.

Un altre objectiu de la proposta 'Vols col·laborar?' és que l’actuació sigui organitzada de forma compartida amb una de les entitats del territori i, per tant, que també serveixi per donar-les a conèixer o divulgar-les.

Les trobareu a l'Agenda del Parc.

compartir

Font de la informació: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola (CPNSC)

Categoria: Collserola, Educació ambiental, Educació ambiental,