Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Montseny Situat a l'antic safareig municipal modernista

El Centre de visitants de la Garriga, nou punt d'informació del Parc Natural del Montseny

$urlFileEntry

El Centre de Visitants. Autor: ALG

06/11/2014

La Garriga compta amb un nou Punt d'informació del Parc Natural del Montseny gràcies al conveni signat entre l'Ajuntament de la Garriga i el parc el juny passat. Es tracta del Centre de Visitants de la Garriga, l'antic safareig municipal, un edifici modernista situat al costat del riu Congost, a la Carretera Nova número 46.

L'equipament està gestionat per l'Ajuntament de la Garriga en conveni amb la Diputació de Barcelona. Funciona com a Punt d'informació municipal (interpretació del patrimoni i història locals) i també s'ofereix informació dels serveis i equipaments del Parc Natural del Montseny. A més, l'espai presenta una exposició sobre l'evolució del poble de la Garriga des de l'època romana fins a l'actualitat.

Entre els itineraris que es poden fer pel Montseny des de la Garriga destaca el sender de petit recorregut PR-C33, que passa pels cingles de Bertí (amb grans vistes del Montseny) i s'endinsa al parc per Vallcàrquera, al Figaró.

A l'hivern (de novembre a març) obre els caps de setmana i festius de 10 a 14 h. Els estius (d'abril a octubre) els divendres i dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h; i festius de 10h a 14h. També es poden fer visites concertades qualsevol dia de la setmana

compartir

Font de la informació: Parc Natural del Montseny

Categoria: Montseny, general,

Tags: passejades, informació, rutes,