Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Parc Agrari Es tracta d'un reconeixement públic del treball realitzat

El Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat guanya el premi Reconeixement Cultural Baix Llobregat 2014

$urlFileEntry

El premi. Autor: XPN

27/11/2014

El Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat ha estat guardonat amb el premi Reconeixement Cultural Baix Llobregat 2014 en la categoria de Preservació d'espais naturals i cultura rural. El veredicte es va fer públic el 14 de novembre a l'Atrium de Viladecans, durant la celebració de la VIII edició d'aquests guardons impulsats pel Centre d'Estudis Culturals del Baix Llobregat. 

El Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat es va crear l'any 1998 per protegir i gestionar 2.938 ha d'una de les zones agrícoles més antigues i fèrtils del país i que constitueix un patrimoni cultural, econòmic i ecològic de primer ordre al bell mig de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. El guardó va ser recollit pel diputat i vicepresident primer del Consorci, Ramon Castellano, juntament amb el gerent del Parc, Raimon Roda.

L'objectiu d'aquests premis és el reconeixement públic del treball realitzat per persones, col·lectius, entitats, institucions, empreses o organismes. Pel que fa a les candidatures, se n'ha valorat la trajectòria cívica, emprenedora, artística, professional i científica, que hagi tingut una repercussió pública i un desenvolupament notori sobre la comarca del Baix Llobregat.

En total, en aquest acte es van lliurar 12 premis sobre literatura, cultura popular i folklore, música, arts visuals, arts escèniques i cinema, recerca, comunicació, preservació del patrimoni, reconeixement cívic, pedagogia, iniciativa comarcal i un premi especial que s'atorga a un projecte, actuació o iniciativa dins de l'àmbit dels països de parla catalana.

La convocatòria està oberta a ajuntaments, associacions i a particulars que treballen de forma anònima i desinteressada, en un intent de recompensar la seva tasca amb aquests premis.

El Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat està integrat per la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, la Generalitat de Catalunya, la Unió de Pagesos de Catalunya i els ajuntaments de Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Gavà, l'Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Pallejà, el Papiol, el Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Viladecans. 

compartir

Font de la informació: Oficina de premsa i comunicació

Categoria: Parc Agrari, general,

Tags: premis,