Foix
També es va oferir una degustació de vins DO Penedès i visites al castell de Castellet

Judit Neddermann omple de música el Parc del Foix

$urlFileEntry

Visió de la plaça de Castellet. Autor: XPN

14/10/2019

El dissabte 12 d’octubre, més de dues-centes persones van gaudir a l’esplèndid escenari de la plaça de Castellet d’un entranyable concert de Judit Neddermann amb la participació de Pau Roget.

Acompanyats pels vins de la DO Penedès, l’arquitectura d’aquesta plaça, envoltada del paisatge del Parc del Foix i del castell de Castellet, va acollir un espectacle musical ple de matisos i sorpreses en ple equilibri amb l'entorn.

A partir de les 17.30 h de la tarda, Pau Roget acompanyat per tres músics primer i, a continuació, Judit Neddermann i la seva banda varen oferir prop de dues hores de música que el nombrós públic assistent va seguir amb total entrega i participació. Un dels moments més especials del concert va ser quan ambdós artistes van cantar plegats una cançó inèdita composta per Roget.

Les vistes al castell i les degustacions de vins de la DO Penedès van acompanyar una tranquil·la tarda de començaments de tardor embolcallats per l’entorn del Parc del Foix. La proposta es van allargar fins cap a les 21 h del vespre.

Una vegada més, el vincle entre natura i cultura es van donar la mà en aquest esdeveniment d’alta qualitat promogut per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb l’Ajuntament de Castellet i la Gornal, el Parc del Foix, la Fundació Abertis, la DO Penedès i el programa Parc a taula, i produït per Neandertal.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Parc a taula, Foix, Parc a taula, Parc a Taula, Educació ambiental, Educació ambiental, Viu el parc,