Foix | Garraf | Olèrdola
Pots presentar les teves imatges fins al 21 d'octubre

Participa al 23è Concurs de Fotografia dels parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix

$urlFileEntry

Detall de les bases. Autor: XPN

08/09/2017

Els parcs del Garraf, Olèrdola i Foix convoquen la 23a edició del seu concurs de fotografia, inclòs dins el programa Viu el parc i que organitzen conjuntament amb el Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels. El termini acaba el 21 d’octubre i hi ha més de 1.200 euros en premis.

En aquesta convocatòria s'estableixen dues modalitats temàtiques: una que inclogui qualsevol aspecte del Parc del Garraf, del Parc d'Olèrdola i del Parc del Foix, i una altra per a qualsevol instantània dels actes de la Festa Major del Parc que se celebrarà el diumenge 5 de novembre al conjunt monumental d'Olèrdola.

Les obres s’han de presentar o enviar dins d'un sobre fins a les 20 h del dimarts 21 de novembre del 2017 a l'Ajuntament de Castelldefels (regidoria de Cultura, pla­ça de l'Església, s/n. 08860 Castelldefels).

El concurs és obert a qualsevol persona afeccionada a la fotografia i s'hi podran presentar fins a un mà­xim de tres fotografies, en cadascuna de les modalitats, utilitzant qualsevol procediment, tant en blanc i negre com en color. Les fotografies han de ser sobre paper fotogràfic i el format de les fotografies és lliure, però han d'anar muntades sobre una cartolina blanca o negra de 30 x 40 cm i amb un gruix no superior a 2 mm. 

El veredicte (i lliurament de premis) es farà públic el divendres 1 de desembre del 2017, a les 20 hores, a la Sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels, coincidint amb la inauguració de l'exposició.

Per a la primera modalitat (qualsevol aspecte del Parc del Garraf, Parc d'Olèrdola i Parc del Foix), s'estableixen els premis següents: un primer premi de 375 euros, un segon premi de 200 euros i un tercer premi de 150 euros. Per a la segona modalitat (qualsevol instantània dels actes de la Festa Major del Parc), s'estableix un primer premi de 250 euros, un segon premi de 150 euros i un tercer premi de 100 euros. Per tant, l'import total dels premis serà de 1.225 euros.

Més informació i bases:

http://parcs.diba.cat/web/garraf/concurs-fotos.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Foix, Garraf, Olèrdola, Educació ambiental, Educació ambiental, Viu el parc,