Foix | Garraf | Olèrdola
Dins el projecte EspaiNaturàlia, de Viu el parc

Entregats els primers 300 Passaports dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix

$urlFileEntry

Presentació del 'Passaport'. Autor: XPN

10/10/2019

Amb una jornada festiva amb mostres de cultura popular i una fira d’equipaments i ofertes lúdiques adreçades molt especialment a persones i famílies sensibles als valors de sostenibilitat vinculats als espais naturals, la plaça Neus Català de Castelldefels va acollir el dissabte 5 d'octubre la presentació del Passaport dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix. Durant la jornada es va fer entrega dels primers tres-cents Passaports.

Tallers d’estels, de xapes dels gegants de la ciutat, de petjades d’animals de la fauna autòctona, una xocolatada, un espectacle d’animació infantil, una jornada castellera i, com a cloenda, un concert de música celta van ser les activitats d’animació d’una fira creada per donar a conèixer i oferir a la ciutadania una selecció dels equipaments i serveis de turisme sostenible dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix.

Així, els nombrosos assistents van poder descobrir les activitats i productes de proximitat i d’alt valor afegit amb un innegable caràcter local i de sostenibilitat mediambiental del Conjunt monumental d’Olèrdola; l’Observatori Astronòmic del Parc del Garraf, a Olivella; el Centre d’Activitats Ambientals Cal Ganxo, de Castelldefels; el Centre d’Estudis del Mar, de Sitges; la casa de colònies Can Pere de la Plana, de Sant Pere de Ribes; les Caves Cuscó Berga, d’Avinyonet del Penedès; la Masia La Fassina, de Jafre; la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado, de Castelldefels; La Biblioteca, de Santa Margarida i els Monjos; el Museu del Ferrocarril, de Vilanova i la Geltrú; el Parc Arqueològic Mines de Gavà, i la Fundació Miranda.

En les vostres visites a aquests equipaments, demaneu-los el vostre Passaport. També el podeu aconseguir en els equipaments, centres i punts d’informació dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix.

Fira EspaiNaturàlia

La Fira, organitzada per EspaiNaturàlia dins el programa Viu el parc amb el patrocini i la infraestructura facilitada per l’Ajuntament de Castelldefels, va aplegar més de 550 persones que al llarg de tota la jornada van poder participar en les nombroses activitats. Així mateix, es van lliurar els primers 300 Passaports.

 

Per a més informació, descarregueu-vos el Passaport en aquest enllaç [PDF] i consulteu aquest enllaç.

compartir

Font de la informació: Viu el parc / EspaiNaturàlia

Categoria: Educació ambiental, Foix, Garraf, Olèrdola, Educació ambiental, Educació ambiental, Viu el parc, Espai Naturàlia, ODS,