Foix | Garraf | Olèrdola
La iniciativa s'inclou dins el projecte EspaiNaturàlia, del Viu el parc

Es presenta el 'Passaport' dels parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix

$urlFileEntry

El 'Passaport'. Autor: XPN

30/09/2019

El dissabte 5 d'octubre, l'exterior de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels acollirà una jornada festiva de presentació del nou 'Passaport' dels parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix, amb dotze ofertes adreçades especialment a persones i famílies sensibles als valors de sostenibilitat vinculats als  espais naturals.

Durant tot el dia, hi haurà música en viu i espectacles familiars que acompanyaran la presentació de la dotzena d'experiències seleccionades amb què descobrir els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix. A la plaça Neus Català (que aquell dia serà batejada oficialment amb aquest nom), davant mateix de la Biblioteca, s'aplegaran una mostra d’establiments i equipaments dels tres parcs que al llarg de tot el dia oferiran els seus productes de proximitat i d’alt valor afegit al públic en general, tots ells amb un innegable caràcter local i de sostenibilitat mediambiental.

Hi trobareu les ofertes del Conjunt monumental d’Olèrdola; l’Observatori Astronòmic del Parc del Garraf, a Olivella; el Centre d’Activitats Ambientals Cal Ganxo, de Castelldefels; el Centre d’Estudis del Mar, de Sitges; la casa de colònies Can Pere de la Plana, de Sant Pere de Ribes; les Caves Cuscó Berga, d’Avinyonet del Penedès; la Masia La Fassina, de Jafre; la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado, de Castelldefels; La Biblioteca, de Santa Margarida i els Monjos; el Museu del Ferrocarril, de Vilanova i la Geltrú; el Parc Arqueològic Mines de Gavà, i la Fundació Miranda. Tot ells us mostraran las seva oferta lúdica i us convidaran a fer algun joc o taller de descoberta.

La jornada començarà a les 10 h del matí amb una xocolatada popular i una plantada de gegants. De 10.30 a 12 h es farà un taller de xapes amb Activijocs. A les 12 h, podreu gaudir de l’espectacle infantil “Reboombori“, a càrrec de la companyia Roger Canals. A la tarda, a les 17.30 h, la festa es reprendrà amb una diada castellera de tardor amb els Castellers de Terrassa, Castellers de Badalona, Castellers de Cerdanyola, Colla Jove de Castellers de Sitges i Castellers de Castelldefels. Finalment, a les 20 h es clourà la jornada amb un concert de música celta a càrrec de Celtic Groove.

Descarregueu-vos el programa del Passaport amb tota la informació en aquest enllaç [PDF].

Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Foix, Garraf, Olèrdola, Educació ambiental, Viu el parc, Espai Naturàlia, ODS,