Garraf | Olèrdola
Disponible a la Llibreria de la Diputació

Es publica el volum que aplega les comunicacions presentades a la VII Trobada d'Estudiosos del Garraf i d'Olèrdola

$urlFileEntry

Portada. Autor: Diba

25/07/2016

L'objectiu de la publicació, que s'adreça a tècnics, professionals i estudiosos en general, no és altre que difondre i fomentar al màxim el coneixement en totes les disciplines que tenen a veure amb els espais naturals protegits del Garraf i d'Olèrdola. El volum ja es pot adquirir a la Llibreria de la Diputació.

La VII Trobada d'Estudiosos del Garraf i d'Olèrdola va tenir lloc el 20 de novembre del 2014 al Centre Cívic de Begues. La jornada va aplegar una seixantena de persones i al llarg del dia van presentar-se 25 comunicacions que van abordar qüestions relacionades amb la flora, l'ecologia, la fauna, la geologia, la història o la gestió d'aquests espais naturals.

A les pàgines d'aquest volum trobareu, per tant, els resultats dels treballs d'investigadors i estudiosos sobre temes diversos com ara els efectes de l'extracció de la fusta cremada en la recuperació d'una pineda, l'anàlisi de les imatges de l'àguila cuabarrada, el seguiment de les poblacions d'amfibis, estudis sobre la surgència de la Falconera i l'avenc de Forat de la Ruda, entre d'altres.

Les conclusions dels estudis presentats a Begues el 2014 s'afegeixen a la llarga llista dels ja recollits en les sis edicions anteriors, tots ells de gran importància per a la conservació i gestió del patrimoni natural i cultural del Parc del Garraf i del Parc d'Olèrdola.

Podeu adquirir el volum a la Llibreria de la Diputació així com consultar les comunicacions a l'enllaç següent.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Garraf, Olèrdola, Àguila cuabarrada, Biodiversitat, flora, fauna, hàbitats, Planificació i avaluació, Recerca i seguiment, Gestió del medi, Divulgació, Ponències, Publicacions,