Foix | Garraf | Olèrdola
En el marc del programa Viu el parc

La Festa Major del Parc omple el Conjunt Monumental d'Olèrdola d'activitats familiars

$urlFileEntry

Espectacle de cloenda. Autor: Viu el parc

19/11/2018

La Nit d'estels a l'Observatori astronòmic del Parc del Garraf va donar el tret de sortida a aquest cap de setmana festiu. Enguany, es van programar dues sessions els dies 2 i 3 de novembre, que en horari de 19.15 a 21 h van acollir 45 persones a cada sessió.

L'Observatori, tot i les seves proporcions reduïdes, és un espai acollidor on els assistents van poder gaudir una explicació amena i didàctica dins el planetari, van aprendre a observar el cel i a interpretar els seus moviments bàsics. Seguidament, van pujar al petit observatori on amb el telescopi van observar i identificar els astres.

Com a colofó d'una magnífica nit, els participants van conèixer els secrets de la pintura amb vi de la mà de la pintora Marta Aranyó. Pinzellades de vi, ullades al cel i observació astronòmica amb el telescopi. Què més es pot demanar?

Festa Major al Conjunt Monumental d’Olèrdola

El diumenge 4 de novembre es va celebrar al Conjunt Monumental d'Olèrdola, la Festa Major dels parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix.

A més de poder visitar el recinte en una jornada de portes obertes i participar en el 24è Concurs de Fotografia dels Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix, els visitants es van trobar amb un munt d'activitats de caràcter històric i familiar com, per exemple, un taller de vestuari medieval que oferia la possibilitat de crear una indumentària adequada a la jornada.

Durant tot el matí, el muntatge de Quiràlia de jocs gegants tematitzats en el món medieval va ocupar una de les feixes del castell i una quinzena de jocs de diferents tipologies (habilitat, precisió, equilibri, punteria) en què van participar tant els grans com els menuts de casa.

El grup Xarop de Canya va amenitzar el matí amb música i jocs de cucanya i va ser també l'encarregat de l'espectacle musical de cloenda.

El temps va acompanyar amb sol i bona temperatura i les aproximadament 300 persones que es van apropar a Olèrdola van poder gaudir d'un fantàstic matí.

compartir

Font de la informació: Viu el parc

Categoria: Educació ambiental, Foix, Garraf, Olèrdola, Educació ambiental, Educació ambiental, Viu el parc,