Garraf
A l'Escola de Natura Can Grau, al Parc del Garraf

La fusió balcànica de Dj Click tanca el primer cicle 'Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània'

$urlFileEntry

Dj Click en concert. Autor: XPN

04/12/2019

Amb la voluntat de continuar treballant per la difusió de la cultura als espais naturals protegits que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals i amb la idea d’incorporar la música mediterrània com a una expressió que pot enfortir els vincles existents entre les persones i el territori, així com entre els espais naturals protegits de la Mediterrània, aquest 2019 s'ha posat en marxa el primer cicle 'Música als parcs' que, el diumenge 1 de desembre, va arribar al seu cinquè i darrer concert.

La proposta desenvolupada durant el 2019 ha constat de cinc concerts, inclosos en el programa Viu el parc. Després de Gani Mirzo & Neila Benbey i Juan José Barreda (Kurdistan & Algèria), Jordi Molina (tenora, Catalunya), Cesare Dell’Anna (Puglia, Itàlia) i Rachida Aharrat & Cristina Arribas, Cristina Manrique, Lena Nouar i Mònica Arrabal (el Marroc & Catalunya), el darrer ha estat el concert vermut amb l'actuació del Dj Click i la seva música fusió balcànica (França & Moldàvia) a l’Escola de Natura Can Grau (Olivella), al Parc del Garraf.

El grup, format per DJ Click, Masha Natanson (veu i violí), Tudorei Mihai (saxo i flauta) i David Krupinski (guitarres i sintetitzadors), prové de diversos orígens com França, Romania i Polònia i compon una música que s’inspira en l’èxode del poble Tzigane, des de l’índia fins als Balcans. Així, les seves cançons ens parlen de les muntanyes, la pluja, els pobles, la família, els paisatges...

En un primer moment, aquest concert estava programat per al 20 d’octubre, però ateses les circumstàncies d’aquells dies i tenint en compte que els músics es traslladaven des de diversos indrets com París, Varsòvia i Avinyó, es va decidir posposar-lo per a l'1 de desembre.

Així mateix, l’espectacle va estar acompanyat per una mostra de vins de la DO Penedès, en qualitat de membre del Parc a taula, i uns aperitius oferts per Fundesplai, gestor de l’equipament pedagògic de Can Grau, que han acompanyat una excel·lent matinal.

Podeu descarregar-vos el programa del cicle en aquest enllaç..

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Garraf, Parc a taula, Parc a Taula, Educació ambiental, Educació ambiental, Viu el parc,