Garraf
La conferència recital forma part del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges

Una seixantena de persones s'apleguen al Centre Cívic El Roure per escoltar Laura Borràs

$urlFileEntry

Borràs durant el recital. Autor: Tramoia

05/11/2017

El diumenge 29 d’octubre a les 12 h del migdia, Laura Borràs va oferir a Begues (Parc del Garraf) una conferència recital poètic en el marc del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges. L'espectacle posa punt i final al cicle d'enguany ja que, malauradament, s'ha hagut d'anul·lar el recital programat el diumenge 5 de novembre al Parc del Foix.

 

En aquesta ocasió, una audiència àvida de paraules es va reunir per escoltar la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, qui elegantment va traçar un viatge entre algunes de les veus més significatives i inspiradores de la poesia catalana. L’absència de darrera hora de Montse Castellà, amb la qual Borràs ha gestat una inspiradora proposta de maridatge de música i poesia, no va deslluir el recital.

La seixantena de persones que van omplir el lluminós Centre Cívic El Roure de Begues van gaudir de l’habilitat de Laura Borràs per teixir les múltiples veus recitades i transformar-les en un relat únic que parlà de l’amor, la nostàlgia, la llum, la natura i la literatura.

Les paraules de Lluís Calvo, Pompeu Fabra o Mercè Rodoreda, entre d’altres, van crear una atmosfera delicada que va arribar al seu clímax en el moment en què la música de Castellà es va fer present mitjançant una gravació i la Laura Borràs la va acompanyar en una versió musicada del poema “Avui l’he vista” d’Apel·les Mestres.

Amb aquesta conferència recital a Begues es posa punt i final a l’edició d’enguany del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges ja que, malauradament, motius de força major han obligat a suspendre el recital previst el diumenge 5 de novembre al Parc del Foix.

Poesia als parcs. Lletres i paisatges és una iniciativa de la Diputació de Barcelona que compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes i s'emmarca dins el programa cultural Viu el parc de la Xarxa de Parcs Naturals. Actualment, Tramoia Produccions Culturals coordina el cicle.

Des de l'any 2004, aquest cicle ajuda a difondre la poesia com una expressió artística lligada a la natura i, especialment, als espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals i d'altres de fora de Catalunya. A més del canal Youtube, podeu trobar tota la informació al programa, la pàgina web i el Facebook de Poesia als parcs. Lletres i paisatges.

compartir

Font de la informació: Tramoia Produccions Culturals

Categoria: Educació ambiental, Poesia als Parcs, Garraf, Educació ambiental, Poesia als parcs, Educació ambiental, Viu el parc,