caes

Garraf D’abril a juliol

Montse Forns, Adriana Olsina, Maria Helguera i Ester Xargay exposen a Vallgrassa, al Parc del Garraf

26/03/2024

El diumenge 19 de maig, a les 12 h, Vallgrassa, Centre Experimental de les Arts, al Parc del Garraf, inaugura les exposicions dels artistes Montse Forns (pintura), Adriana Olsina (fotografia), Maria Helguera (pintures gofrades) i Ester Xargay (videoart). Aquestes exposicions es podran visitar del 14 d’abril al 21 de juliol, els dissabtes i diumenges de les 10 h a les 14 h, amb accés lliure. L’equipament també és un Punt d’informació del Parc del Garraf.

A l’Espai Interdisciplinari, Montse Forns mostrarà les seves pintures gofrades amb el títol de “Petjades”. Quan el pagès llaura, sembra o sega, dibuixa un paisatge, el crea; les eines, els aparells que fa servir deixen una marca, una petjada, una empremta sobre la terra, com el tòrcul sobre el paper.

A l’Espai Fotogràfic Humberto Rivas es podrà veure l’exposició de la fotògrafa Adriana Olsina “Ekhoes Silenci”, una invitació al sentir, a recórrer indrets on no arriba el pensament… No cal entendre res. Tan sols ens fa pessigolles al cervell. Deixa que les entranyes gaudeixin del diàleg entre la fotografia i la percepció. Fotografies que interroguen l’inconscient, allò irracional, el que no es pot explicar amb paraules.

A l’obra del trimestre, Maria Helguera ens apropa la pintura. Va néixer a Buenos Aires el 1943. Pintora, artista conceptual i promotora d’actes culturals, viu i treballa a Barcelona des del 1976. El seu treball ha estat exposat en diverses institucions, com el Museo Nacional de Bellas Artes i el Museo de Arte Moderno de Buenos Aires, la Fundació Joan Miró de Barcelona i la Sala Fontana d’Or de Girona. Ha realitzat mostres individuals a galeries d’art de Buenos Aires, Barcelona i Madrid. Té diferents premis i la seva obra és en diferents col·leccions.

A l’Espai de videocreació Carles Hac Mor, l’Ester Xargay ens mostra un videoart realitzat per ella amb el títol de “A FUM DE SABATOTS”. La producción: Espai Escènic Brossa, Círculo de Lectores, 90 Anys Palau i Fabre / 2027.

compartir

Font de la informació: Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts

Categoria: Garraf, Viu el parc, ODS, Vallgrassa,