Foix | Garraf | Olèrdola
El 30 de gener a Sitges. Es recomana inscriure's prèviament

Inscripcions obertes per a la '1a Jornada de Turisme Sostenible a la comarca del Garraf'

$urlFileEntry

Detall del cartell. Autor: XPN

13/01/2020

Organitzada per Node Garraf, la Xarxa de Parcs Naturals i Turisme de la Diputació de Barcelona, el proper dijous 30 de gener La Sínia Restaurant de Sitges acollirà la primera jornada sobre turisme sostenible adreçada a totes aquelles empreses turístiques de la comarca del Garraf i dels municipis dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix que apostin per un turisme sostenible i ja apliquin o vulguin començar a implantar millores sostenibles.

La sessió, que començarà a les 9.30 i finalitzarà a les 12.30 h, comptarà amb dues ponències marc centrades en els impactes i conseqüències ambientals del turisme (Pure Clean Earth) i en els beneficis de les certificacions de qualitat turística sostenible (DCB).

Hi intervindran també els responsables dels dos programes que, actualment, treballen per la sostenibilitat turística al territori: la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) i el Compromís per la Sostenibilitat Biosphere.

Finalment, i per poder conèixer de primera mà les experiències d'empreses turístiques en relació amb la implantació d'aquestes certificacions, durant la jornada es presentarà el testimoni de dues empreses que han obtingut la CETS i el Biosphere. Són: Turisme rural la Morera (empresa adherida a la CETS del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny) i el Càmping El Garrofer (empresa adherida a Biosphere del Garraf).

En aquest enllaç descarregar-vos el cartell de la jornada amb més informació i el detall del programa.

Totes aquelles persones interessades a assistir a la jornada, podeu inscriure's mitjançant el correu electrònic p.garraf.qualitat@diba.cat i el formulari d'inscripció.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Foix, Garraf, Olèrdola, ODS,