Garraf
Fins al 26 d'abril

Noves exposicions a Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts

$urlFileEntry

Cartells de les mostres. Autor: Vallgrassa

18/02/2020

Durant els mesos de febrer, març i abril, Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts acull una nova exposicions de gravat i una nova mostra de fotografia. Podeu visitar-les de divendres a diumenge, entre les 10 i les 14 h.

Així, fins al 26 d'abril l'Espai Interdisciplinari acull 'La pell de la mirada', una mostra de gravats d'Alain Chardon, i l'Espai Fotogràfic Humberto Rivas, 'Silent', una selecció de fotografies de Joan Ramell.

L'Espai de videopoesia, videocreació i videoart Carles Hac Mor continua projectant 'A fum de sabatots' , arran del poema 'Les sabates' de Josep Palau i Fabre, amb realització d'Ester Xargay.

Trobareu més informació en aquest enllaç.

A la pàgina web de Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts podeu veure la programació fins al 2021.

Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts

El recinte de Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts s'ofereix com a punt de trobada entre artistes i visitants, entre la creació i l'observació. Com una part i un tot alhora, en què el llenguatge universal i obert de l'art vigent permet descobrir i integrar, des de l'experiència emocional, l'ànima del Parc del Garraf; és a dir, les persones, la llum, el vent, la terra, el mar, etc.

compartir

Font de la informació: Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts

Categoria: Educació ambiental, Garraf, Educació ambiental, Educació ambiental,