Foix | Garraf | Olèrdola
S'ha convocat una sessió informativa per a les empreses de turisme del territori

Inscripcions obertes per adherir-se a la CETS dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix

$urlFileEntry

Turisme sostenible. Autor: XPN

09/02/2020

Enguany, s’ha iniciat la segona fase de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) als parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix. Aquesta segona fase ha de permetre a les empreses de turisme adherir-se al projecte.

Per aquest motiu, el dimecres 11 de març entre les 11 i les 13 h s'ha convocat una sessió informativa per a les empreses interessades a l'Aula Multimèdia de la Biblioteca Joan Oliva i Milà de Vilanova i la Geltrú. En aquesta trobada es lliurarà tota la documentació i es tramitarà la subvenció per tal que les empreses puguin gaudir d’aquest ajut econòmic.

La sessió s'adreça als responsables d'allotjaments, d'allotjaments amb activitats, restaurants, empreses agroalimentàries o d'artesania amb servei de visita, empreses de turisme actiu, oficines i punts d’informació turística i museus.

Inscripcions en aquest enllaç.

Les empreses que tinguin dubtes i vulguin solucionar-los abans de la sessió informativa poden posar-se en contacte prèviament amb els parcs.

Els parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix treballen des de l'any 2016 en el projecte de la Carta Europea de Turisme Sostenible, projecte impulsat per Europarc que té com a objectiu que els municipis ubicats en espais naturals protegits disposin d'una estratègia per consolidar el turisme sostenible en el territori.

En la pàgina web Turisme sostenible als espais naturals podreu consultar tota la informació.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Foix, Garraf, Olèrdola, ODS,