Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Garraf | Foix | Olèrdola S'amplia el procés d'inscripció d'aquest 2020

Catorze empreses i punts d'informació sol·liciten adherir-se a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS)

$urlFileEntry

Visita a una empresa en procés d'adhesió.
Autor: Repte Territorial

25/06/2020

El projecte de Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) dels parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix comptarà ben aviat amb les adhesions d'una catorzena d'empreses i punts d'informació turística. Durant aquest juny, el personal tècnic de la CETS ha fet les visites inicials a aquestes empreses. La pandèmia ha reduït de trenta a catorze les adhesions previstes.

Un cop acabat l'estat d'alarma i a causa de la situació excepcional, els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix han decidit ampliar el procés d'inscripció a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) d'aquest 2020. S'espera així que el nombre d'empreses que s'hi adhereixin enguany s'apropi a la vintena.

Les visites inicials que s'estan fent consisteixen en una visita tècnica, per part de l'equip tècnic del Parc i de l'empresa consultora, Repte Territorial, a l'establiment que es vol adherir. Junts repassen el llistat de tasques que l'empresa ha de complir, referents a temes de sostenibilitat i xarxa territorial, i es proposen nou actuacions de millora que l'empresa haurà de treballar durant els següents tres anys.

La Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) pretén crear un vincle entre les empreses compromeses amb la conservació dels espais naturals protegits i el propi Parc, amb l'objectiu de treballar conjuntament per la implantació d'un turisme sostenible en el territori.

Les empreses que estan en procés d'adhesió són Catalonia Adventures, Quatre Passes Serveis Ambientals, Roc Roi, Celler Vega de Ribes, Saphira Dive, Associació Agrària Mas d'en sa Font, Masia Mas d'en Giralt, Finques Ferrer Cubelles, Sències Can Girona i el Parador de Plana Novella.

També ho han demanat el Museu Charlie Rivel i equipaments que funcionen com a punt d'informació: l'Oficina de Turisme de Cubelles, l'Oficina de Turisme de Vilanova i la Geltrú i el Museu d'Arqueologia de Catalunya a Olèrdola - MAC Olèrdola.

compartir

Font de la informació: Parc del Garraf

Categoria: Garraf, ODS, Foix, Olèrdola, general,