Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera

Publicador de continguts

Garraf | Olèrdola
Disponible en català, castellà, anglès, francès i italià

S'actualitza el desplegable dels parcs del Garraf i d'Olèrdola, amb un disseny renovat

$urlFileEntry

Detall del nou desplegable. Autor: XPN

04/06/2020

El nou desplegable aplega la informació més important sobre la biodiversitat, ocupació humana, aprofitament socioeconòmic i ús públic del Parc del Garraf i del Parc d’Olèrdola. També hi trobareu una selecció de deu punts d'interès, ubicats en un mapa. La publicació es completa amb la relació dels accessos i dels equipaments d’aquests dos espais naturals.

El nou desplegable us permetrà conèixer ràpidament els atractius i les característiques principals dels parcs del Garraf i d’Olèrdola gràcies a una explicació succinta de la seva biodiversitat, ocupació i petjada humana, patrimoni construït, aprofitament socioeconòmic així com les activitats, visites i propostes que s’hi organitzen i els programes vinculats a l’ús públic.

A causa de la situació de pandèmia per la COVID-19, a l'actualitat no es disposa d’exemplars del desplegable en els equipaments dels parcs (alguns d'ells, per altra banda, tancats). Està previst que durant les properes setmanes es puguin distribuir en els equipaments a mesura que aquests reobrin portes. Mentrestant, podeu consultar-lo i descarregar-vos-el en PDF en aquest enllaç.

A més del català, el document s’ha publicat també en castellà, anglèsfrancès i italià. Els trobareu tots recollits en aquesta pàgina web.

Deu indrets d’interès

Sens dubte, el díptic us serà de gran ajuda a l’hora de decidir i organitzar les vostres futures sortides als parcs ja que conté una selecció de deu punts d’interès acompanyats d'una breu descripció i situats en el mapa. Entre d'altres, la tria inclou des de la Masia la Pleta, la Morella o el castell d’Eramprunyà fins al Palau Novella, Vallgrassa o el Conjunt monumental d’Olèrdola.

Accessos i equipaments

El desplegable es completa amb els diversos accessos per carretera, en autobús o en ferrocarril i la llista i dades de contacte dels equipaments dels dos parcs (Oficina del Parc, centres i punts d’informació, centres de documentació, escoles de natura, equipaments culturals, etc.).

Una col·lecció renovada 

El nou desplegable dels parcs del Garraf i d’Olèrdola se suma a les reedicions dels desplegables corresponents a la Xarxa de Parcs Naturals, Parc del Montnegre i el Corredor, Parc de la Serralada Litoral, Parc de la Serralada de Marina, Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera, Parc del Castell de Montesquiu, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’ObacEspai Natural de les Guilleries-Savassona. Ben aviat, la reedició del desplegable del Parc del Foix completarà la col·lecció.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Paisatge, Educació ambiental, Relleu, Geologia, Garraf, Biodiversitat, hàbitats, flora, ODS, Parc a taula, Educació ambiental, Divulgació, Publicacions, fauna, Olèrdola, Parc a taula, general,