Garraf
Sobre les iniciatives realitzades al llarg de quinze anys

Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts, al Parc del Garraf, presenta el llibre 'Art i natura'

$urlFileEntry

Volum. Autor: Diputació de Barcelona

07/11/2019

Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts, un equipament cultural situat en una antiga masia rehabilitada per la Diputació de Barcelona al cor del Parc del Garraf, prop de la Plana Novella, ha presentat el llibre Art i natura, un compendi de la gestió d'aquest singular centre que gestiona l'entitat Branca'l d'Art, i de les diferents accions i iniciatives artístiques realitzades al llarg de quinze anys, amb textos d’Ester Xargay i que ha comptat amb la participació de diferents artistes i col·laboradors del projecte.

La presentació d’aquest volum va tenir lloc el divendres 25 d’octubre a la capella de la Residència d'estudiants Ramon Llull de la Universitat de Barcelona, situada dins el Recinte de l’Escola Industrial, amb la lectura de diferents peces poètiques, intervencions musicals a càrrec d'artistes implicats en el projecte i la projecció del vídeo "15 anys del CEA Vallgrassa. Parc del Garraf".

L’acte va comptar amb la participació del diputat de Mobilitat, Espais Naturals i Prevenció d’Incendis Forestals, Josep Tarín, i de l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteva, que van destacar la bona tasca efectuada per aquest singular equipament.

Vallgrassa, Centre Experimental de les Arts, que s’ofereix com un punt de trobada entre artistes i visitants i entre creació i observació a més d'un espai de diàleg i descoberta per aprofundir en els coneixements dels diferents llenguatges artístics, és també un lloc per descobrir l’ànima del Parc del Garraf, en el qual intervenen tant les persones, la llum o el vent, com la terra i el mar.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Llibres, revistes i CD, Educació ambiental, Garraf, Educació ambiental, Educació ambiental,