Guilleries-Savassona
Amb la col·laboració dels avis de Folgueroles i guardes del parc

10a festa 'Viu l'arbre' amb l'escola Mossèn Cinto de Folgueroles

$urlFileEntry

Infants participants. Autor: XPN

04/03/2020

Durant la 10a edició de la festa 'Viu l'arbre', els alumnes de 6è de primària de l'escola Mossèn Cinto de Folgueroles, han plantat arbustos i arbres de ribera al torrent de Folgueroles, amb la col·laboració de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, l'Ajuntament de Folgueroles, la Fundació Jacint Verdaguer i el Casal d'avis de Folgueroles.

El dimarts 3 de març es va celebrar la 10a edició de la festa “Viu l’arbre” i el grup d’infants de 6è de primària del CEIP Mossèn Cinto de Folgueroles van plantar sanguinyols, moixeres de pastor, salzes i aurons al torrent de Folgueroles. Aquesta iniciativa d’educació ambiental millora la qualitat paisatgística i mediambiental del torrent i ajudar a restaurar alguns dels espais afectats per les riuades a l'Espai Natural.

Durant l’activitat, els nens i nenes de Folgueroles van escoltar amb atenció la descripció de les espècies a plantar i les instruccions per fer la plantada correctament. Amb l'ajuda dels avis de Folgueroles i dels guardes de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, van col·laborar amb tasques com aportar terra vegetal i plantar i regar els arbres i arbustos.

Cal destacar l'emotiva lectura de diverses poesies i proses de Jacint Verdaguer, interpretades pels alumnes de l'escola abans de les intervencions protocol·làries de l’acte. Podeu veure més imatges de la 10a festa de l'arbre al Facebook de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Guilleries-Savassona, Educació ambiental, ODS,