Guilleries-Savassona
Malmeses per les tempestes d'agost

Arranjament de pistes forestals a l'Espai Natural

$urlFileEntry

Millores als camins. Autor: XPN

05/10/2018

Les intenses pluges del mes d’agost van tenir efectes negatius sobre l’estat dels camins de l’Espai Natural. Per millorar la seva transitabilitat, ha estat necessari planificar els treballs d’arranjament del ferm dels camins, fent una inversió extraordinària però totalment necessària.

Després d’un treball de camp exhaustiu per revisar l’estat de la xarxa viària bàsica del Pla de camins de l’Espai Natural, s’han seleccionat els trams més afectats per les intenses pluges d’agost, que van ser especialment violentes a la comarca d’Osona.

Així, durant el mes d’octubre s’estan realitzant tasques d’arranjament de camins i pistes forestals a Tavèrnoles, Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta, Vilanova de Sau i Sant Sadurní d’Osormort, els municipis inclosos dins l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

Cal recordar que és molt important, pel que fa a la prevenció d’incendis, mantenir les pistes forestals en bones condicions perquè, a més, permeten l’accés a masies habitades fora dels nuclis urbans.

Les diverses actuacions, realitzades per l’empresa Excavacions Carrera, permetran la millora de més de 12 km de camins i suposaran una inversió d’uns 15.000 euros.

 

 

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Guilleries-Savassona,