Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera

Publicador de continguts

Guilleries-Savassona
També l'han renovat els centres d'informació de Folgueroles, Tavèrnoles i Sant Julià de Vilatorta

El Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona renova el distintiu Biosphere

$urlFileEntry

Renovació Biosphere. Autor: XPN

16/12/2019

El Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona ha obtingut la renovació del distintiu a l’adhesió del Compromís per la sostenibilitat Biosphere per la seva promoció del turisme sostenible i responsable. També han renovat aquesta acreditació els centres d'informació de Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta i Tavèrnoles.

Les distincions les atorguen la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Institut de Turisme Responsable, institucions que han impulsat una metodologia per garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics, siguin públics o privats.

Com a resultat d’aquesta implantació voluntària i independent, els serveis turístics que hi participen (siguin empreses o destinacions) obtenen el distintiu de Compromís per la sostenibilitat Biosphere, anualment renovable. El Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona el va obtenir l'any 2018 (vegeu notícia aquí) i ara n'ha obtingut la renovació.

La comunitat Biosphere té acords amb els principals operadors turístics del món i aporta posicionament, visibilitat, promoció i màrqueting en l'àmbit internacional.

L’acte de lliurament de les primeres acreditacions i renovacions a empreses i serveis de la demarcació de Barcelona es va fer el dijous 12 de desembre a Vic, coincidint amb els actes de la 7a edició de la Nit del Turisme organitzada pel Consell Comarcal d'Osona.

De la comarca d'Osona, a més del Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, també van renovar el distintiu el Centre d’Informació de Folgueroles, el Centre d’Informació de Tavèrnoles i el Centre d’Informació de Sant Julià de Vilatorta.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Diputació de Barcelona, Guilleries-Savassona, ODS, general,