Guilleries-Savassona
Disponible en català, castellà, anglès i francès

Es reedita, actualitzat, el mapa de l'informador de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

$urlFileEntry

Detall del mapa. Autor: XPN

03/02/2020

No us oblideu del nou mapa de l'informador quan planifiqueu les vostres visites i excursions a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Entre d'altres, el document situa els diversos equipaments i serveis (carreteres, pistes, aparcaments, senders i indrets d'espacial interès, per exemple) i ofereix informació sobre els itineraris senyalitzats, l'oficina del parc i els centres i punts d’informació.

També recull recomanacions i consells sobre bones pràctiques, seguretat, circulació motoritzada, ús de la bicicleta, què cal fer amb les deixalles, com ajudar a prevenir un incendi o com visitar l'Espai Natural amb animals de companyia.

La publicació es completa amb informació sobre préstec de material adaptat i una breu però molt útil explicació sobre els jaciments prehistòrics, l'assentament iber del Casol de Puigcastellet, les mostres d'arquitectura medieval i altres elements patrimonials com les fonts que atresora l'Espai Natural. També s'ofereix un apunt sobre els ecosistemes i elements geològics rellevants.

Podreu trobar el nou mapa de l’informador a l'Oficina del parc, centres i punts d'informació i pàgina web de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. El trobareu en català, castellà, anglès i francès [versions PDF].

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Guilleries-Savassona, Relleu, Paisatge, Biodiversitat, Hidrologia, flora, fauna, hàbitats, Educació ambiental, Divulgació, Publicacions, ODS,