Guilleries-Savassona
Organitzat per la Fundació Catalana de l'Esplai (Fundesplai)

Joves del camp de treball milloren els entorns de l'Àrea d'esplai del pantà de Sau

$urlFileEntry

Joves del camp de treball. Autor: XPN

08/07/2019

Del 25 de juny al 6 de juliol, els més de trenta noies i noies de 13 a 17 anys que han participat al camp de treball ‘Multiaventura entre cingleres’ han estat fent tasques de restauració amb els guardes de l’Espai Natural.

Des de fa uns anys, el Consorci de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona participa amb la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai) en l’organització d’un camp de treball en el qual els joves que hi participen realitzin treballs tècnics i actuacions de conservació del medi natural.

Enguany, les actuacions es van concentrar en la realització de tasques de millora dels entorns de l’Àrea d’esplai del pantà de Sau: instal·lació de tanques de fusta per delimitar l’àrea d’aparcament, condicionament d’itineraris, col·locació de senyalització, restauració de talussos, neteja de les ribes del pantà i altres petites actuacions. A part d’això, també es va fer una sessió tècnica sobre els ratpenats i un seguiment nocturn de ratpenats.

Aquests treballs permeten als joves iniciar-se en la col·laboració per a la millora i conservació del medi natural, i paral·lelament el Consorci pot avançar en la realització d’unes tasques molt necessàries per completar el projecte d’ordenació de l’ús públic que s’està desenvolupant en aquesta zona.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Guilleries-Savassona, Educació ambiental, Educació ambiental,