Guilleries-Savassona
Feu-vos-en seguidors

L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona ja té Instagram

$urlFileEntry

instagram.com/enguilleries

19/11/2018

L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona ha creat aquest canal d’Instagram per tal de donar a conèixer, entre d’altres qüestions d’interès, els valors naturals del parc, la gestió que es fa des del Consorci en col·laboració amb els ajuntaments, els treballs que s’executen o els resultats dels seguiments ecològics.

Gràcies a les publicacions periòdiques, principalment fotografies però també vídeos, la nova xarxa social és una via directa i amena de comunicació amb la ciutadania que difon i potencia els valors de l’espai natural.

Aquest canal d’Instagram se suma als ja existents de la Xarxa de Parcs Naturals, Parc del Castell de MontesquiuParc del Garraf i Parc d’Olèrdola, Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, Parc Natural de la Serra de Collserola i Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals.

Si voleu conèixer les diverses xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube) de la Xarxa de Parcs Naturals; dels dotze parcs i espais protegits que la integren, i de programes com Viu el parc i Poesia als parcs. Lletres i paisatges, consulteu aquest enllaç. I no dubteu a seguir-nos!

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Guilleries-Savassona, Biodiversitat, Educació ambiental, Divulgació,