Guilleries-Savassona
Va oferir un taller sobre rapinyaires

L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona participa a la Mostra de Turisme d'Osona del Mercat del Ram a Vic

$urlFileEntry

Moment del taller. Autor: XPN

04/04/2018

Durant el Mercat del Ram de Vic, l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona va estar present a la mostra de turisme d’Osona amb un estand amb informació de l’Espai Natural i amb l’organització d’un taller que portava per nom ‘L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona fa 20 anys. Descobrirem quins són els principals rapinyaires que hi viuen i com els podem reconèixer’.

El cap de setmana del 23, 24 i 25 de març es va celebrar el Mercat del Ram de Vic, un punt de referència ramader i turístic i una festa ciutadana. Al passeig es va repetir, com l’any passat, la Mostra de Turisme d’Osona. L’Espai Natural de les Guilleries-Savassona va muntar un estand al carrer per donar a conèixer les activitats que promouen així com quines activitats turístiques s’hi poden realitzar.

Tot i la pluja i el mal temps, finalment diumenge i dins els actes organitzats per la Mostra, es va organitzar un taller titulat “L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona fa 20 anys. Descobrirem quins són els principals rapinyaires que hi viuen i com els podem reconèixer”, realitzat per personal del parc.

La participació en aquestes mostres permet apropar l’Espai Natural a la ciutadania i difondre les activitats de gestió, conservació i ús públic que s’hi realitzen.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Guilleries-Savassona, Educació ambiental,