Guilleries-Savassona
Podeu visitar-la fins al 8 d'abril

EQUIPAMENT TANCAT FINS A NOU AVÍS - L'exposició sobre l'Espai Natural es trasllada al Centre Cívic de Vilanova de Sau

$urlFileEntry

Detall de la mostra. Autor: XPN

09/03/2020

L’exposició itinerant 'L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona' estarà instal·lada fins al 8 d’abril al Centre Cívic de l’Ajuntament de Vilanova de Sau.

Aquesta mostra consta d’una desena de plafons de fusta natural amb una gran quantitat d’il·lustracions de flora i fauna i té el personatge de la fadrineta de Sau, una jove bandolera de les Guilleries, com a fil conductor.

L'exposició incorpora diversos elements per explicar l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona amb elements interactius senzills i efectius. L'exposició, de la mà del personatge, apropa al visitant els elements del paisatge, la geologia, la vegetació, la flora i la cultura més destacables dels municipis del parc.

"L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona" també pretén sensibilitzar la població local i els seus visitants de la importància de conservar els ecosistemes i promoure les activitats respectuoses amb el medi natural.

Visiteu-la fins al 8 d’abril al Centre Cívic de Vilanova de Sau, situat al costat de l’Ajuntament (pg. Jacint Verdaguer, 7). Horari: de dilluns a divendres de les 9 a les 14 h. Consulteu l'Agenda dels parcs - Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

L'exposició itinerant s’ha pogut veure fins ara als centres d’informació de Sant Julià de Vilatorta i de Folgueroles, al Punt d’Informació de la presa del pantà de Sau, a l’Ajuntament de Tavèrnoles i a l’escola Bellpuig de Sant Julià de Vilatorta.

Per a més informació, podeu descarregar-vos el tríptic de la mostra.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Guilleries-Savassona, Biodiversitat, flora, fauna, hàbitats, Educació ambiental, Divulgació, Exposicions, ODS,