Guilleries-Savassona
Les activitats Viu el parc continuen fins al novembre

Més de 400 persones gaudeixen de la Matinal Viu el parc de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

$urlFileEntry

Contes amb Caron von Arend. Autor: Jordi Roca

11/10/2019

El diumenge 29 de setembre, l'Àrea d'esplai de la font Trobada de Folgueroles acollia la Matinal de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, dins del programa Viu el parc.

La jornada va començar amb la tradicional xocolatada -que ja s'ha convertit en un clàssic- i que va servir perquè els assistents agafessin forces per al circuit d'aventura. Enguany, es va aprofitar per presentar la cuina solar parabòlica, o forn solar, un estri que permet cuinar amb l'energia calorífica del sol.

Com ja és habitual a les darreres edicions, el fil conductor de la Matinal va ser el circuit d'aventura que tan bona acollida té sempre entre petits i grans. Mentre algunes famílies pujaven al rocòdrom i es tiraven per la tirolina de 30 m, d'altres participaven en la construcció de cabanes d'Arkilàstic, amb la tècnica original de L'Obrador que combina travessers de fusta amb elastà de colors.

A més, durant tot el matí els jocs gegants d'en Fefe i cia. van facilitar una agradable estona lúdica entre pares i fills. A les 12 h del migdia, prop del torrent de Folgueroles, Caro von Arend va presentar el seu espectacle "Contes i rondalles bosc endins". Aquesta activitat es promou des de la Fundació Jacint Verdaguer i té un caràcter literari, orientat a un públic més infantil.

Una mica més tard, a les 13 h i com a cloenda, l'espectacle d'animació musical de Fefe i cia. va fer ballar les més de quatre-centes persones que es van aplegar a la font Trobada. Aquest 2019, el temps va acompanyar i tothom va gaudir amb un munt d'activitats pensades per a un públic familiar.

Properes activitats als municipis

Durant el mes d'octubre i novembre, continuen les propostes Viu el parc als municipis de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Les trobareu totes al programa [PDF].

Viu el parc arreu de la Xarxa de Parcs Naturals

Consulteu totes les activitats Viu el parc que s'organitzen als diversos espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals a l'Agenda dels parcs - Viu el parc.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Guilleries-Savassona, Educació ambiental, Educació ambiental, Viu el parc,