Guilleries-Savassona
Sol·licituds fins al 31 de maig

S'han aprovat les bases de les subvencions del 2019 de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

$urlFileEntry

Subvencions 2019. Autor: XPN

02/05/2019

S’han publicat les subvencions, corresponents a l’exercici 2019, amb l’objecte de fomentar les activitats per a les explotacions forestals, les empreses agrícoles-ramaderes, la millora dels habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic i les entitats culturals en l’àmbit territorial de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

Les subvencions es van publicar l’11 d’abril en el BOPB i el termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 31 de maig del 2019. Les bases de les subvencions i el model normalitzat d’instància es poden consultar a la pàgina web Ajuts i subvencions, de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

Enguany, s’han introduït algunes línies noves de subvencions, com la de despeses encaminades a la prevenció d’incendis amb l’estassada del boix (Buxus sempervirens) mort per efecte de l’eruga defoliadora del boix en una franja de 25 metres a l’entorn de masies o edificacions on es desenvolupin activitats agrícoles o ramaderes.

En total, es podran subvencionar activitats i millores per un pressupost global de 40.000 euros.

Informació administrativa

A la pàgina web Informació administrativa trobareu tot el necessari per poder realitzar tràmits administratius, permisos per a activitats, consultar les beques i convocatòries de treball i les subvencions que poden rebre els particulars i/o entitats sense ànim de lucre, els centres d'educació i ensenyament i els ajuntaments que participin en la campanya Coneguem els nostres parcs, entre d'altres.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Guilleries-Savassona, Relleu, Paisatge, Biodiversitat, Geologia, Meteorologia, flora, fauna, hàbitats, Normativa, Gestió del medi, Diputació de Barcelona,