Guilleries-Savassona
La propera activitat serà el 12 de maig a Folgueroles

Taller de fotografia naturalista a les Guilleries-Savassona

$urlFileEntry

Participants al taller. Autor: XPN

06/04/2019

En el marc del programa d’activitats gratuïtes ‘Gaudeix del Parc’, el diumenge 31 de març es va realitzar, al coll de Terrades (entre Tavèrnoles i Masies de Roda), un taller de fotografia naturalista.

Més de vint persones de totes les edats es van reunir al coll de Terrades per aprendre fotografia en un emplaçament únic proper al monestir de Sant Pere de Casserres i amb el pantà de Sau de fons.

Després d’una breu introducció a càrrec del fotògraf Raül Carmona sobre temes bàsics de fotografia, els participants es van posar en marxa per practicar els coneixements apresos. Van poder fotografiar el pantà de Sau, orquídies, flora diversa, paisatge, roques... moltes fotografies i composicions interessants que van mostrar el bon nivell d’aprenentatge dels participants.

Programa d’activitats 'Gaudeix del Parc'

Aquesta activat estava organitzada pel Consorci de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, el Consorci del Ter i l’Ajuntament de Tavèrnoles, i formava part del programa d’activitats gratuïtes “Gaudeix del Parc”.

La propera cita la teniu el 12 de maig a Folgueroles, on es farà una xerrada taller d’observació sobre el teixó, un mamífer característic de l’Espai Natural.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Guilleries-Savassona, Educació ambiental, Biodiversitat, flora, fauna, Educació ambiental, Divulgació,