Guilleries-Savassona
En el marc del camp de treball organitzat per Fundesplai a Can Mateu

Una trentena de joves realitzen tasques de millora a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

$urlFileEntry

Joves del camp de treball. Autor: XPN

16/07/2018

Els nois i noies del camp de treball organitzat per Fundesplai a Can Mateu (pantà de Sau) han dut a terme diverses actuacions de millora a l’Àrea d’Esplai dels Vernets de Ca la Marta i a l’itinerari senyalitzat SL-122 El puig del Far (Vilanova de Sau).

Més de trenta joves del camp de treball organitzat per Fundesplai a l’inici de juliol han estat treballant per millorar l’Àrea d’Esplai dels Vernets de Ca la Marta i l’itinerari senyalitzat SL-122 El puig del Far. A l’Àrea d’Esplai s’han fet tasques de neteja de basses, manteniment del mobiliari de fusta, construcció d’una feixina per corregir l’erosió d’un talús i eliminació d’espècies invasores. A l’itinerari del Puig del Far, els joves han fet feines de millora del ferm i poda de la vegetació per millorar el pas a peu.

Les tasques s’han fet amb la col·laboració dels guardes de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, que també han impartit un taller de tarda sobre rapinyaires i ratpenats i una sessió nocturna de compteig de ratpenats aquàtics (projecte QuiroRius).

El grup ha estat en tot moment molt predisposat i actiu i ha col·laborat també a fer feines planificades per al personal del parc. Moltes gràcies a tots per la feina feta!

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Guilleries-Savassona, Paisatge, Educació ambiental, Biodiversitat, Hidrologia, hàbitats, Educació ambiental, Gestió del medi,