Guilleries-Savassona
A càrrec de Fèlix Bruguera, doctor en Filologia Catalana especialitzat en onomàstica

Xerrada col·loqui sobre toponímia, paisatge i cultura

$urlFileEntry

Instant de la xerrada. Autor: XPN

18/06/2018

Continuen els actes de celebració dels vint anys del Consorci de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Així, el dijous 14 de juny es va realitzar, a l’Ajuntament de Folgueroles, una xerrada col·loqui sobre el significat de la toponímia dels elements del paisatge de l’Espai Natural.

En Fèlix Bruguera, doctor en filologia catalana especialitzat en onomàstica i autor de diversos estudis sobre la toponímia de les Guilleries, va explicar als nombrosos assistents com es pot conèixer el territori a través d’entendre el significat dels topònims del paisatge.

La xerrada es va completar amb molts exemples pràctics de l’entorn de les Guilleries-Savassona, i va finalitzar amb un interessant col·loqui per part dels assistents. Abans, en Jordi Riera, director de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, va explicar quins actes s’han preparat durant tot el 2018 per commemorar els vint anys de la creació del Consorci, entre els quals destaca un concurs de fotografia sobre l’Espai Natural que es farà després de l’estiu. Us en seguirem informant.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Guilleries-Savassona,