Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Olèrdola | Garraf Se celebraven els 25 anys de la primera trobada

La VII Trobada d'estudiosos del Garraf i d'Olèrdola reuneix 60 persones i 25 comunicacions

$urlFileEntry

La trobada. Autor: XPN

27/11/2014

Prop de 60 persones van assistir a la VII Trobada d'estudiosos del Garraf i d'Olèrdola, el 20 de novembre, al Centre Cívic el Roure de Begues. Enguany se celebraven 25 anys de la primera trobada i hi va haver justament 25 comunicacions.

L'alcaldessa de Begues, Maria Mercè Esteve, i el coordinador d'Espais Naturals i Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Ramon Minoves, van donar la benvinguda als assistents a la jornada.

Les 25 comunicacions presentades van abordar qüestions relacionades amb la flora, la ecologia, la fauna, la geologia, la història o la gestió d'aquest espai natural. Investigadors i estudiosos van donar a conèixer els resultats dels seus treballs, com ara els efectes de la extracció de la fusta cremada en la recuperació d'una pineda, l'anàlisi de les imatges de l'àguila cuabarrada, el seguiment de les poblacions d'amfibis, estudis sobre la surgència de la Falconera i l'avenc de Forat de la Ruda, entre d'altres.

Una de les comunicacions proposava fer un ‘itinerari saludable' que permeti fer un recorregut pel parc per potenciar no només el coneixement sinó les sensacions.

Un cop més els investigadors van compartir les conclusions dels seus estudis, tots ells de gran importància per a la conservació i gestió del patrimoni natural i cultural del Parc del Garraf i del Parc d'Olèrdola. 

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Olèrdola, Garraf, general,

Tags: jornades,