caes

Litoral La Matinal es fa el diumenge 12 de maig

Comença la programació de la 21a edició del programa Viu el parc al Parc de la Serralada Litoral amb el recital de Poesia als parcs i la Matinal al Parc

30/04/2024

El 21è Viu el parc del Parc de la Serralada Litoral ja ha engegat. Després del recital de dissabte 27 d’abril del cicle Poesia als parcs, el divendres 10 de maig es fa la Nit d’Estels a l’església de Santa Agnès de Malanyanes i el diumenge 12 de maig tindrà lloc la Matinal al Parc a l’ermita de Sant Mateu, a Premià de Dalt.

La Nit d’estels comptarà amb una xerrada sobre «L’Univers que ens envolta», a càrrec d’Inés Dibarboure, i una observació de la lluna i les constel·lacions. Les places són limitades. Cal inscriure’s prèviament al web.

La Matinal al Parc es farà el diumenge 12 de maig a partir de les 10.30 h. Hi haurà activitats per al públic familiar, amb «Farcell de jocs», a càrrec de Fefe i Cia, «La capsa dels sentits», un espai per descobrir i redescobrir la natura, activitats per activar els sentits i estimular una mirada reflexiva, a càrrec de Talleret Craft, i Tallers d’art natura a càrrec d’Areté i de mandales amb elements naturals a càrrec de Coolinquiet.

L’espectacle de cloenda, amb animació musical per a totes les edats, a càrrec de Fefe i Cia es farà a les 12.30 h. Durant tot el matí ens acompanyaran els dibuixants de Dibuixant Maresme.

Un altre dels actes centrals és Parcs en concert, que tindrà lloc el dissabte 20 de juliol a les 20 h a Vallromanes, amb el duet Foresta. La seva proposta de folk americà i irlandès trobarà el seu lloc en aquesta paisatge pintoresc i mediterrani. Una hora abans del concert es farà una visita guiada a càrrec d’Ineditours. Cal fer la reserva a reserves@ineditours.com o al telèfon 662 213 680.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Litoral, Educació ambiental, Viu el parc, ODS,