Litoral
Fins al 26 de març. Entrada gratuïta

El Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i el Centre de Documentació del Parc acullen una mostra fotogràfica sobre natura

$urlFileEntry

Detall del cartell. Autor: SCFN

27/02/2017

Des del dissabte 4 de març fins al diumenge 26 de març, el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i el Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral acullen l’exposició 'Formes i textures de la natura'.

Les trenta-vuit fotografies del recull, realitzades per membres de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura (SCFN), posen el focus en, tal com evidencia el títol de l’exposició, les formes i les textures dels elements naturals. Es tracta de formes amagades que la càmera ens revela i que el Parc us convida a descobrir.

El divendres 3 de març a les 20 h, el fotògraf Albert Masó oferirà una presentació de l’exposició al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt - Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral (c. Marquès de Barbera, 9 - Masia de Can Banús).

Els horaris de visita són els següents: dissabtes de les 12 a les 14 h i de les 18 a les 20.30 h; diumenges de les 12 a les 14 h. L’accés és lliure.

La mostra està organitzada pel Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral i el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt - Secció de Ciències, amb la col·laboració de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura, el Departament de Territori i Sostenibilitat, la Diputació de Barcelona i l’Obra Social 'la Caixa'.

compartir

Font de la informació: Consorci del Parc de la Serralada Litoral

Categoria: Litoral,