Litoral
Amb un nou disseny

Es reedita el mapa de l'informador del Parc de la Serralada Litoral

$urlFileEntry

Detall del mapa. Autor: XPN

05/04/2018

El mapa de l’informador és una eina molt útil que us serà de gran ajuda durant les vostres visites i excursions al Parc de la Serralada Litoral. Situa els diversos equipaments i serveis (carreteres, pistes, senders, oficina del Parc, miradors, construccions d’interès, entre d’altres) i ofereix informació més detallada sobre els itineraris senyalitzats i els centres i punts d’informació.

 

El document també conté consells útils sobre seguretat, l’ús de la bicicleta, la circulació motoritzada, què cal fer amb les deixalles, com ajudar a prevenir un incendi, animals de companyia i altres recomanacions.

 

A més, es complementa amb una breu explicació sobre els trets característics que defineixen la vegetació, la fauna i el patrimoni arquitectònic del Parc de la Serralada Litoral.

 

Podeu trobar el nou mapa de l’informador a l'Oficina del Parc, centres i punts d'informació, pàgina web del Parc o bé descarregueu-vos-el en PDFEl document també s'ha editat en castellà, anglès i francès.

 

Nou desplegable del Parc

 

Si voleu completar els documents imprescindibles per planificar i gaudir al màxim les vostres visites al Parc de la Serralada Litoral, consulteu també el nou desplegable. Entre d’altres informacions d’interès, hi trobareu una selecció dels deu punts d’interès més rellevants d’aquest espai natural. Descarregueu-vos-el aquí.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Litoral, Cartells i mapes, Biodiversitat, flora, fauna, Educació ambiental, Divulgació, Publicacions,