Litoral
L'activitat estava inclosa també dins la Setmana de la Natura

Jornada de cloenda del servei comunitari d'alumnes de l'Institut Jaume Almera, de Vilassar de Dalt

$urlFileEntry

Grup d'alumnes. Autor: CPSL

11/06/2019

El divendres 24 de maig, es va celebrar el Dia Europeu dels Parcs tot realitzant una activitat de cloenda de les diferents jornades de servei comunitari que s’han estat duent a terme durant els mesos de març i abril amb els alumnes de l’Institut Jaume Almera, de Vilassar de Dalt.

En aquesta ocasió, els alumnes de 4t d’ESO participants en el projecte van poder exposar i compartir l’experiència viscuda amb els diferents professors, el personal del Parc i - per tal d’engrescar-los amb el projecte- els alumnes de 3r d’ESO que l’any vinent hauran de realitzar també tasques de servei comunitari.

Enguany, els alumnes han col·laborat, entre altres tasques, amb el projecte d’adequació de l’entorn de la font d’en Mamet. Així mateix, han elaborat diverses capses niu per a xots. Les tasques les han fet repartits en petits grups al llarg d’un total de sis dies de treball.

La jornada de cloenda va tenir un caire educatiu i, alhora, festiu. Els alumnes de l'INS Jaume Almera van poder explicar les tasques que havien realitzat, fer les seves aportacions i donar idees per a futures actuacions al Parc. Finalment, i malgrat la pluja, van poder gaudir tots plegats d’un petit esmorzar.

Des del Parc de la Serralada Litoral es mostren molt satisfets de la feina realitzada i del projecte en el seu conjunt.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Litoral, Educació ambiental, Dia Europeu dels Parcs, Educació ambiental, Divulgació,