Litoral
En homenatge a Salvador Grau i Tort

Jornada de debat 'El futur dels sistemes naturals del Maresme'

$urlFileEntry

Jornada. Autor: CATAM

26/06/2018

Us convidem a participar en la Jornada de debat en homenatge a Salvador Grau i Tort 'El futur dels sistemes naturals del Maresme'. La sessió tindrà lloc el dissabte 7 de juliol, de les 9.30 a les 13.30 h a la Biblioteca Can Manyer (pl. Miquel Martí i Pol, 6) de Vilassar de Dalt. La inscripció és gratuïta indicant nom i cognoms al correu electrònic catamassociacio@gmail.com (cal inscripció per tal d’assegurar la disponibilitat d’espai per a tots els assistents).

Durant la sessió es farà una revisió de la situació socioambiental dels espais naturals del Maresme en el context del canvi climàtic i de l'increment dels usos públics, especialment de lleure i esportius. En la jornada participaran reconeguts experts en diferents disciplines del medi ambient com, per exemple, canvi climàtic, gestió de parcs naturals, gestió forestal i ús públic.

El Consorci del Parc de la Serralada Litoral ha col·laborat amb l'organització de la Jornada i la biòloga del Parc forma part del grup de ponents que hi participaran.

Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.

Salvador Grau i Tort (1963-2016) va tenir un paper fonamental en la defensa i coneixement del medi natural de Catalunya i especialment del Maresme. Fou un precursor incansable de la protecció de les muntanyes que conformaven el seu paisatge personal i promotor de l'EIN de la Conreria-Sant Mateu-Céllecs i de la creació del Consorci del Parc de la Serralada Litoral, que el recorda i l'enyora.

Organitzadors de la Jornada: CATAM, Ajuntament de Vilassar de Dalt i Museu Arxiu de Vilassar de Dalt.

compartir

Font de la informació: CATAM i XPN

Categoria: Litoral, Biodiversitat, flora, fauna, hàbitats, Planificació i avaluació, Recerca i seguiment, Gestió del medi, Divulgació, Ponències,