caes

Litoral Hi van participar dibuixants de Dibuixem Maresme

L’ermita de Sant Mateu acull la Matinal del Parc de la Serralada Litoral, amb unes 260 persones

14/05/2024

La matinal de Viu el parc al Parc de la Serralada Litoral es va celebrar a Premià de Dalt, el diumenge 12 de maig al matí. El dia es va aixecar amb amenaça de pluja, però finalment va sortir el sol i vam tenir una temperatura excel·lent per gaudir d’una esplèndida Matinal. Tot i coincidir amb les eleccions municipals, 260 persones es van apropar als voltants de l'ermita de Sant Mateu.

L’espai, amb l’ermita, els cavalls, la natura i les magnífiques vistes varen servir d’inspiració als dibuixants de Dibuixem Maresme, que havien estat convidats a participar de la matinal.

Al prat del davant de l’ermita es va instal·lar l’escenari i diversos tallers. D'una banda, els jocs tradicionals del “Farcell de Jocs” de Fefe i Cia, i, de l'altra, “La capsa dels sentits” amb activitats a l'entorn natural de realització lliure per reflexionar sobre la nostra relació amb els espais naturals i activar els sentits.

A la zona més boscosa de l’esquerra es varen ubicar els tallers de land-art i de mandales, dirigits per les artistes d’Areté i Coolinquiet, que van convidar les famílies a realitzar creacions plàstiques amb elements naturals. Les famílies van buscar textures de la natura, van fer creacions amb paper i flors i mòbils amb pinyes i escorça de pi, i mandales a terra amb flors.

Els més petits també van poder gaudir dels contes de la Susagna Navó.Com a cloenda d’aquest matí festiu, va començar l’espectacle “La maleta que sona”, amb animades cançons tradicionals, ball, elements escènics a l’escenari i participació del públic.

compartir

Font de la informació: Fusic

Categoria: Educació ambiental, Litoral, Turisme sostenible, Educació ambiental, Viu el parc, ODS,

Recursos

Viu el parcViu el parc