Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Litoral En el marc de les propostes del Dia Europeu dels Parcs i la Setmana de la Natura

L'exposició del Parc de la Serralada Litoral es pot visitar a la Biblioteca Joan Coromines del Masnou durant tot l'octubre

$urlFileEntry

Detall de l'exposició al Masnou. Autor: XPN

05/10/2020

Del 5 al 29 d'octubre es poden descobrir tots els secrets de la fauna, flora, vegetació, patrimoni i paisatge del Parc de la Serralada Litoral visitant l'exposició itinerant 'La bruixa de la pinta d'or'. La mostra es pot veure en horari de dilluns a dijous (de les 15 a les 20 h) i divendres i dissabtes (de les 9 a les 13 h).

L'exposició itinerant descobreix el paisatge, la vegetació i la fauna del Parc i ensenya què cal fer per protegir-lo i respectar-lo. Produïda per la Xarxa de Parcs Naturals, "Parc de la Serralada Litoral" presenta una desena de plafons de fusta natural amb una quarantena d'il·lustracions de flora i fauna, obra d’Agnès Perelló. La proposta incorpora el personatge de la bruixa de la pinta d'or com a simpàtic fil conductor.

En el marc de les propostes que commemoren el Dia Europeu dels Parcs i la Setmana de la Natura d'enguany, podeu visitar-la del 5 al 29 d'octubre a la Biblioteca Joan Coromines del Masnou de dilluns a dijous (de les 18 a les 20.30 h) i divendres i dissabtes (de les 11 a les 14 h).

Per a més informació, descarregueu-vos el tríptic de l'exposició itinerant "Parc de la Serralada Litoral. La bruixa de la pinta d'or"

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Divulgació, Exposicions, Litoral, Dia Europeu dels Parcs, Biodiversitat, Educació ambiental, ODS, Educació ambiental,