Litoral
El calendari 2019 es pot recollir als equipaments del Parc i als ajuntaments que formen el Consorci

Es lliuren els premis del 10è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral a Teià

$urlFileEntry

Lliurament dels premis. Autor: XPN

25/01/2019

El dimarts 22 de gener, va tenir lloc a l'Espai Can Llaurador de Teià l'acte de lliurament de premis del 10è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral.

L'alcalde de Teià i president del Consorci del Parc, Andreu Bosch, va donar la benvinguda a tots els assistents. A continuació, el fotoperiodista Sergi Reboredo va explicar els secrets del seu ofici i va mostrar alguns dels treballs sobre viatges que ha publicat en diversos mitjans de tot el món.

Després de la xerrada, es va projectar un passi de totes les fotografies presentades al concurs i tot seguit l’alcalde va lliurar els guardons als autors de les tres fotografies premiades pel jurat, així com a la guanyadora de la votació del públic. Aquestes imatges formen part d'una quinzena que han estat seleccionades per il·lustrar el Calendari 2019 del Parc de la Serralada Litoral i una mostra fotogràfica itinerant que s'exposarà a les diferents biblioteques que formen part del projecte Parcs i biblioteques... naturalment!

Els calendaris, els podeu passar a recollir pels equipaments del Consorci (Centre d'Informació de la Creu de Can Boquet, Punt d'Informació de Can Lleonart, Centre de Documentació del Parc i Oficina del Parc de la Serralada Litoral), així com pels diferents ajuntaments i biblioteques dels municipis del Parc i en els consells comarcals.

Abans d'acabar, els participants van poder brindar amb vins de la DO Alella i degustar productes del programa Parc a taula de la Diputació de Barcelona.

Guanyadors de la 10a edició

Us recordem els nom dels guanyadors de la 10a edició:

1r premi: «Junts dins la boira», de Xavier Rafanell Jacas.

2n premi: «Núvols i estels a Sant Mateu», de Pere Arnal Gabarró.

3r premi: «Papallona de l'arboç», de Josep Gratacòs Bau.

Premi del públic: «El color de la tardor», d'Aina Puigcerver Enseñat.

Podeu veure les quatre imatges guardonades en aquest àlbum del Facebook del Parc.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Litoral, Educació ambiental, Educació ambiental,