Marina
Més d'un centenar de persones vam assistir al concert i al tast posterior

Cinc productors del Parc a taula complementen el primer concert del nou cicle 'Música als parcs'

$urlFileEntry

Tast dels productors. Autor: Parc a taula

29/03/2019

El dissabte 23 de març al vespre es va celebrar a Sant Jeroni de la Murta, Badalona, al Parc de la Serralada de Marina, el primer dels cinc espectacles del nou cicle 'Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània'. La sala del refetor, on antigament menjaven els monjos i actualment s’hi oficia missa, ha servit d’escenari del trio format per Gani Mirzo, Neila Benbey i Juan José Barreda (originaris del Kurdistan, Algèria i Catalunya, respectivament), amb un recital en homenatge al camp de refugiats sirians de Domiz.

L’antiga cuina del monestir, que encara conserva elements originals com tres piques circulars fetes amb pedra i una cambra on hi abocaven el gel des de l’exterior a mode de nevera, va ser adequada com a “Espai de productors”. Els més de cent assistents al concert hi van poder fer degustació i compra de productes de proximitat i van crear, així, un vincle entre la cultura i la gastronomia amb l’objectiu de difondre el programa Parc a taula i la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Els cinc productors del Parc a taula que van participar-hi en aquesta ocasió van ser Conreu Sereny (producte d'horta), Masia Coll d'en Canyet (vins), l’Obrador de Gramenet (pa ecològic), Ca l'Abella (productora de mel) i Formatges Can Pujol (formatges).

En aquest àlbum del Facebook del Parc a taula podreu veure moltes imatges del concert i de l'espai de productors i tast.

Propers concerts

El segon concert del cicle se celebrarà el proper diumenge 9 de juny, a les 12 h, al Parc del Castell de Montesquiu, amb en Jordi Molina i la seva música tradicional i de fusió mediterrània.

Podeu descarregar-vos el programa del cicle complet, que s'emmarca en el programa Viu el parc, en aquest enllaç.

compartir

Font de la informació: Parc a taula

Categoria: Parc a taula, Marina, Parc a taula, Parc a Taula, Educació ambiental, Educació ambiental, Viu el parc,