Marina
El diumenge 21 de gener. Ja podeu reservar

Comencen les passejades guiades 2018 al Parc de la Serralada de Marina

$urlFileEntry

Passejada. Autor: XPN

14/01/2018

El proper diumenge 21 de gener començaran les passejades guiades anuals al Parc de la Serralada de Marina. La primera sortida permetrà descobrir el funcionament dels boscos de la serralada, a la vall de Pomar (Badalona). Les passejades, gratuïtes, estan adreçades a un públic general i familiar i, al llarg del 2018, s’ofereixen quinze passejades sobre temàtiques ben diverses que donen a conèixer el patrimoni natural i cultural d'aquest espai protegit.

Amb el guiatge d'experts coneixedors del territori, els participants a les passejades visitaran valls amagades i turons ocupats des d’antic pels pobladors d’aquestes terres, s’endinsaran en els diferents ecosistemes del Parc i visitaran equipaments que els facilitaran la interpretació d’aquest paisatge fortament humanitzat.

Entre les quinze sortides programades enguany hi ha des d’observacions d’aus migratòries, una sortida nocturna, visites a la vall de Pomar, la vall de la cartoixa de Montalegre, la vall de Betlem amb Sant Jeroni de la Murtra i Conreu Sereny, sortides dedicades a les vinyes, les papallones, els ocells, els amfibis i els bolets.

Informació general

Les activitats són gratuïtes si bé les places, limitades. Les reserves es faran telefònicament a partir de deu dies abans de l'activitat per ordre d'inscripció. A menys que quedin places lliures, es limitarà a un màxim de sis participants per inscripció i a tres activitats anuals per persona.

Inscripcions

Cal fer inscripció prèvia a l'Oficina del Parc de la Serralada de Marina. La Conreria els dies feiners, de les 10 a les 13 h, al tel. 933 956 336.

Els punts de trobada es concretaran en el moment de fer la reserva. Si el temps no permet fer l'activitat en bones condicions, es posposarà a un altre dia a criteri de l'organització.

Requisits

Cal dur calçat còmode per caminar, cantimplora amb aigua i, de manera optativa, prismàtics. No us oblideu la càmera si teniu previst participar en el V Concurs de Fotografia Digital del Parc. L’enviament d'imatges finalitzarà el 31 de maig del 2017. Us en seguirem informant.

Podeu consultar i descarregar-vos el programa [PDF]. A mesura que s'iniciïn, a la pàgina web Passejades guiades trobareu tots els programes de sortides guiades anuals de la resta d'espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Marina, Educació ambiental, Educació ambiental,