caes

Marina Les infraestructures de prevenció d'incendis forestals ja estan a punt

El Parc de la Serralada de Marina es prepara per a la campanya de risc d'incendis de l'estiu

21/06/2024

Al Parc de la Serralada de Marina s’han realitzat, durant els darrers mesos, les actuacions necessàries per tenir preparades les infraestructures de prevenció d’incendis forestals de cara a la campanya d’estiu.

Pel que fa a les torres de guaita, s’han fet algunes reparacions de desperfectes causats per accions de vandalisme. Així mateix, també s’ha dut a terme el manteniment de la plataforma de la pista forestal d’accés a la torre de guaita Bravo, situada al municipi de Badalona.

D’altra banda, s’han revisat els punts d’aigua que gestiona el Parc per als mitjans d’extinció d’incendis forestals amb l’objectiu d’assegurar-ne l'operativitat durant el període d’alt risc d’incendi. Finalment, s’està acabant d’executar el manteniment de les franges de baixa combustibilitat que es consideren estratègiques per al Parc.

Recordem que no és permès fer foc ni barbacoes fora dels espais habilitats i que cal ser molt prudent amb tot allò que comporti perill d’incendi, com ara les cigarretes, la circulació motoritzada o l’abandonament de deixalles. Cas que detecteu una fumera sospitosa, cal que aviseu al 112.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Marina, Prevenció incendis,