Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Marina Fins al 19 d’octubre, prèvia inscripció

L'Ateneu Sant Roc de Badalona acull l'exposició 'Parc de la Serralada de Marina'

$urlFileEntry

Visita guiada. Autor: Fundació Ateneu Sant Roc

25/09/2020

Després d’una llarga itinerància pels municipis del Parc, l’exposició 'Parc de la Serralada de Marina' arriba ara a l’Ateneu Sant Roc, de Badalona. La mostra es podrà visitar des del 22 de setembre fins al 20 d’octubre amb inscripció prèvia i d’acord amb les mesures sanitàries i de seguretat necessàries. Al llarg d’aquestes setmanes, la Fundació Ateneu Sant Roc, que gestiona l’equipament, organitzarà visites guiades i activitats al voltant de la mostra amb diversos col·lectius en risc social.

Fins al dimarts 20 d’octubre, es pot visitar l’exposició “Parc de la Serralada de Marina” a l’Ateneu Sant Roc (c. Càceres, 34-36) de Badalona prèvia inscripció. Durant aquestes setmanes, la Fundació Ateneu Sant Roc, entitat d’iniciativa social que gestiona l’equipament i promou projectes socioeducatius al barri de Sant Roc adreçats especialment als col·lectius en situació de risc social, organitzarà visites guiades i activitats al voltant de la mostra amb diversos d’aquests col·lectius.

"Parc de la Serralada de Marina" està formada per una desena de plafons de fusta natural, elements reciclables i tintes sostenibles, amb una quarantena d'il·lustracions sobre flora i fauna, obra d’Agnès Perelló. El fil conductor és el personatge de la Marina, una jove laietana del poblat ibèric de les Maleses que ens guia en la nostra descoberta del paisatge i la història del Parc. Així mateix, la mostra vol sensibilitzar tant la població dels diversos municipis del Parc com els seus visitants sobre la importància de conservar els ecosistemes i promou les activitats respectuoses amb el medi.

Atesa la situació sanitària actual, en aquesta ocasió s’ha optat per no instal·lar els jocs i elements interactius que complementen els plafons i per visitar la mostra cal posar-se en contacte amb l’equipament i inscriure’s prèviament així com seguir les mesures sanitàries necessàries.

Itinerància arreu dels municipis del Parc

Des del 2015, any en què es va produir, l’exposició “Parc de la Serralada de Marina” s’ha pogut veure, entre d’altres, a les biblioteques de Tiana, Tordera, Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet, Joan Corominas del Masnou, Can Llaurador de Teià, Cabrils, Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta de Badalona, Sant Adrià de Besòs; també a Ecometropoli. Centre d’Educació Ambiental i Punt d’Informació del Parc (Santa Coloma de Gramenet), l’Escola de Natura Angeleta Ferrer a Can Miravitges (Badalona), el Centre d'Estudis del Barcelonès Nord (Santa Coloma de Gramenet), l'Oficina de Turisme de Badalona i diversos centres educatius dels municipis que conformen el Parc.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Divulgació, Marina, Biodiversitat, Educació ambiental, ODS, Educació ambiental,