Marina
Fins l'1 de desembre

La Biblioteca Can Casacuberta de Badalona exposa la mostra 'Parc de la Serralada de Marina'

$urlFileEntry

Detall de l'exposició. Autor: XPN

06/11/2017

El dijous 2 de novembre es va inaugurar l’exposició itinerant 'Parc de la Serralada de Marina' a la Biblioteca Can Casacuberta de Badalona, on podrà veure’s fins a l’1 de desembre. El fil conductor de la mostra és el personatge de la Marina, una noia laietana del poblat ibèric de les Maleses.

La mostra consta de deu plafons amb quaranta il·lustracions de la flora i la fauna de la serralada. Els dibuixos són obra d’Agnès Perelló i pretenen sensibilitzar els habitants i els visitants dels municipis del Parc de la Serralada de Marina sobre la importància de conservar-ne l’ecosistema i promoure activitats respectuoses amb el medi.

L’exposició, que pot visitar-se de dilluns a divendres de les 10 a les 20.30 h i els dissabtes de les 10 a les 14 h, incorpora diferents nivells de llenguatge, vehiculats pel personatge narrador de la jove ibera Marina i un gresol d'elements gràfics en què destaquen les il·lustracions naturalistes i els elements interactius senzills i efectius. També presenta recursos variats com una passejada audiovisual, elements de participació, encunyats d’objectes i espècies o una ambientació aromàtica.

Abans d’arribar a la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta de Badalona, “Parc de la Serralada de Marina" s’ha pogut veure, entre d’altres indrets, a Ecometròpoli. Centre d’Educació Ambiental i Punt d’Informació del Parc (Santa Coloma de Gramenet), a l’Escola de Natura Angeleta Ferrer a Can Miravitges (Badalona), al Centre d'Estudis del Barcelonès Nord (Santa Coloma de Gramenet), a l'Oficina de Turisme de Badalona i a centres educatius dels municipis que conformen el Parc.

Descarregueu-vos el tríptic de l'exposició i amplieu-ne la informació.

compartir

Font de la informació: Biblioteca Can Casacuberta de Badalona i Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Marina, Educació ambiental, Biodiversitat, Educació ambiental, Divulgació, Exposicions,