Marina
Pot visitar-se fins al 30 de novembre

La Biblioteca Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet acull la mostra itinerant 'Parc de la Serralada de Marina'

$urlFileEntry

Exposició. Autor: XPN

15/11/2018

Continuant amb la seva itinerància, després d'exposar-se a la Biblioteca Joan Coromines del Masnou la mostra 'Parc de la Serralada de Marina' pot visitar-se a la Biblioteca Can Peixauet de Santa Coloma entre el 15 i el 30 de novembre.

Aquesta exposició té l’objectiu de sensibilitzar els habitants i visitants de l'àmbit del Parc de la Serralada de Marina sobre la importància que té conservar els ecosistemes i promoure les activitats respectuoses amb el medi.

Per fer-ho, "Parc de la Serralada de Marina" incorpora diversos elements gràfics entre els quals destaquen les il·lustracions naturalistes i els elements interactius senzills i efectius. A més a més, també presenta recursos variats com una passejada audiovisual, elements de participació, encunyats d’objectes i espècies o una ambientació aromàtica i, molt especialment, el personatge de la Marina, una jove laietana del poblat ibèric de les Maleses que fa de fil conductor.

Els usuaris i visitants de la Biblioteca Can Peixauet podran gaudir des del dimarts 6 de novembre i fins al dimecres 5 de desembre de la quarantena d'il·lustracions de la flora i la fauna lligades al Parc, obra d’Agnès Perelló, distribuïdes a la desena de plafons de fusta natural que configuren l'exposició.

Itinerància

L’exposició “Parc de la Serralada de Marina” s’ha pogut veure fins al moment a la Biblioteca Joan Corominas del Masnou, la Biblioteca Can Llaurador de Teià, la Biblioteca de Cabrils, l’Espai Natura Fundació Sabadell, l'IES Pompeu Fabra de Badalona, la Biblioteca Sant Adrià Besòs, la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta (Badalona), Ecometròpoli. Centre d’Educació Ambiental i Punt d’Informació del Parc (Santa Coloma de Gramenet), l’Escola de Natura Angeleta Ferrer a Can Miravitges (Badalona), el Centre d'Estudis del Barcelonès Nord (Santa Coloma de Gramenet), l'Oficina de Turisme de Badalona i diversos centres educatius dels municipis que conformen el Parc.

Per a més informació sobre els horaris de la Biblioteca Can Peixauet (av. de la Generalitat, 98-100, Santa Coloma de Gramenet), consulteu aquest enllaç.

Per a més informació sobre l’exposició, podeu descarregar-vos el díptic aquí.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Marina, Educació ambiental, Educació ambiental,